Ons aanbod
Maak afspraak
Bel ons

Over ons

*** CORONA VIRUS - ZOWEL ONZE WERKPLAATS ALS SHOWROOM ZIJN "GEWOON" GEOPEND OP DE OPENINGSTIJDEN DIE U VAN ONS GEWEND BENT! ZIE BERICHT ***
Autobedrijf Brouwer specialiseert zich sinds 1961 in onderhoud en verkoop van Volvo personenwagens. Van 1961 t/m 1984 was Brouwer de officiële Volvo dealer voor de Noord-Oost Polder, waarvan de laatste 5 jaren ook voor Meppel en omgeving. Vanaf 1984 is het bedrijf bewust verder gegaan als onafhankelijk BOVAG autobedrijf / Volvo Specialist ! 
Onze ruime en moderne werkplaats is voorzien van up-to-date Volvo apparatuur en gereedschappen zodat onze goed opgeleide technisch specialisten met de beste zorg aan uw Volvo kunnen werken! Wij werken enkel met kwaliteitsproducten waaronder Castrol Oliën , Michelin banden, originele Volvo onderdelen en kwalitatief gelijkwaardige en verlenen uiteraard garantie op gemonteerde onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. 
In onze showroom vindt u een persoonlijk geselecteerd aanbod van eerlijke en betrouwbare eerste klas Volvo occasions die zonder meerprijs worden geleverd inclusief onderhoudsbeurt, nieuwe APK, aircobeurt, tenaamstelling, 24/7 Mobiliteitsservice Europa, BOVAG garantie en tenaamstelling! 
Op onze website vindt u meer over onze historie en de diensten die wij aanbieden. Meer weten? U bent van harte welkom aan de Hessenweg 3 in Rogat.

 

Gerben (sr) en Pierre (jr) BrouwerAangesloten bij