Het is weer tijd voor winterbanden!

11-11-2020 10:18
Het is weer tijd voor winterbanden!-2020-11-11 10:18:02

De temperaturen gaan inmiddels weer gestaag omlaag. Dat betekend niet alleen dat wij onszelf warmer aankleden, maar ook onze Volvo voorzien van winterschoeisel!

Winterbanden geven veel meer grip in winterse omstandigheden. Niet alleen op sneeuw en ijs, maar ook op droge wegen, indien de temperatuur onder de 7 graden zakt. Dus is het voor uw eigen en andermans veiligheid een goede zaak om deze bandensoort te monteren in winterse omstandigheden.

Bij ons kunt u terecht voor winterbanden van elke bandenfabrikant!  Wij bevelen onze klanten echter de banden van Michelin, Nokian en Vredestein aan.
Heeft u nog geen winterwielen? Wij leveren complete winterwielensets (banden + velgen) tegen scherpe prijzen! Zowel nieuw als gebruikt.

Rijdt u jaarlijks niet zo veel kilometers (max.ca.10.000km)? Dan is de Michelin Cross Climate, de 4 seizoenenband van Michelin, een goed alternatief! Een volwaardige zomerband, die ook de strenge winterbandennorm haalt (M+S als een 3PMSF, drie bergen en sneeuwvlok, markering).Hierdoor is deze zomerband volledig conform met de landen waar je een winterband verplicht dient te gebruiken bij winterweer (zoals Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg).

Bel (0522-442022), mail (info@brouwerrogat.nl) of plan de afspraak in onze app/website voor de wielenwissel , zodat u veilig de wintermaanden in gaat!