Vacature - Eerste monteur / technisch specialist

13-01-2021

Ben jij een ervaren en gemotiveerde autotechnicus met APK bevoegdheid en op zoek naar een nieuwe uitdaging met de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid?

Ben jij een ervaren en gemotiveerde autotechnicus met APK bevoegdheid en op zoek naar een nieuwe uitdaging met de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid? 

Ben je daarnaast representatief, kun je diagnoses stellen, denk je oplossingsgericht en ben je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek?
Dan hebben wij de geschikte baan voor jou!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van periodieke onderhoudsbeurten, reparaties en APK-keuringen tot aan diagnose stellen bij storingen en het inbouwen van accessoires.  Door onze open cultuur sta je ook in contact met klanten om hen te helpen en adviseren.  

Functie eisen:

1e monteur – diagnose technicus

Zelfstandig werken - ervaring

APK bevoegdheid

In bezit van rijbewijs B

Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij je

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een baan met afwisselende werkzaamheden in een familiaire sfeer. Daarbij bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Bedrijfsprofiel:

Autobedrijf Brouwer is al 59 jaar gespecialiseerd in het merk Volvo, en is nog een echt “familiebedrijf” . Van 1961 t/m 1984 was Brouwer officieel  Volvo dealer voor Meppel en de Noordoostpolder en sinds 1984 een onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat zich specialiseert in Volvo.
Het bedrijf werkt enkel met kwaliteitsproducten zoals Castrol Oliën en Michelin banden.
U kunt bij Autobedrijf Brouwer terecht voor o.a. onderhoud, APK, reparatie, diagnoses, RICA tuning, onderdelen/accessoires en de aankoop van een Volvo personenwagen.

Je kunt je CV met motivatie sturen naar pierre@brouwerrogat.nl