Corona update - Showroom weer geopend!

08-09-2021 22:08
Corona update - Showroom weer geopend!-2021-09-08 22:08:52

Vanaf woensdag 3 Maart jl. is onze showroom gelukkig ook weer geopend!

U bent gelukkig weer van harte welkom om onze fraaie eerste klas Volvo occasions in onze showroom te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken! 

Heeft u interesse in één van onze occasions of wilt u eens met ons praten over de aanschaf van een andere Volvo? Maakt u dan eerst telefonisch een afspraak op telefoonnummer 0522-442022 of per e-mail info@brouwerrogat.nl.

Onze werkplaats en onderdelenmagazijn zijn uiteraard ook geopend op de tijden die u van ons gewend bent! (Uiteraard met de inachtneming van de maatregelen zoals door het RIVM voorgeschreven!)

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.


Werkplaats: Mocht u zelf (lichte) klachten hebben die enig verband met Corona kan hebben, dan adviseren wij u uw bezoek aan ons bedrijf uit te stellen en/of met ons te bellen (0522-442022) of mailen (info@brouwerrogat.nl) om naar alternatieven te kijken zoals bijvoorbeeld onze haal- en brengservice.

Verkoop: Heeft u interesse in één van onze occasions ? Bel dan met ons op telefoonnummer 0522-442022 of mail naar info@brouwerrogat.nl om de mogelijkheden mbt een bezichtiging/proefrit te bespreken.  Wij houden de richtlijnen van de RIVM in acht en zullen voldoende afstand met u houden. Wilt u de deur liever niet uit? Dan bieden wij tijdelijk ook een "proefrit op lokatie" aan (binnen een straal van 50 km van Rogat).

 

Meer info: 0522-442022 of pierre@brouwerrogat.nl .Met gezonde groet, 

Team Brouwer Rogat.