Brouwer Rallysport verkoopt Audi S2 Quattro

24-12-2019 16:24
Brouwer Rallysport verkoopt Audi S2 Quattro-2019-12-24 16:24:11

De zeer snelle Audi S2 Quattro heeft na 9 jaar trouwe dienst het team verlaten.

De razendsnelle Audi S2 Quattro van Brouwer Rallysport heeft in de afgelopen 9 jaren voor vele successen gezorgd! 2 Maal winst van de West Euro Rally Cup, een 3e plaats in het Nationaal Nederlands Rallykampioenschap en vele algemene top 10 klasseringen leverden deze succesvolle jaren op! Inmiddels heeft het team de auto bij haar nieuwe eigenaar in Duitland afgeleverd. 
Afgelopen week heeft het team hun nieuwe aanwinst (in straatversie) opgehaald uit Munchen (D) en zal het komende jaar in het teken staan van ombouw en ontwikkeling van een nieuw uniek rallybommetje!

 

 

Na een wisselvallig jaar, waarin het team van Pierre de nieuw aangeschafte Mitsubishi Lancer EVO X  steeds meer "eigen" heeft weten te maken wordt de auto deze winterstop nog eens grondig onder handen genomen.  Er bleken bepaalde belangrijke zaken nog in "gravel setting" te staan, wat inmiddels is aangepast/vernieuwd naar "asfalt setting" . Daarnaast zal de auto worden voorzien van een optimale motortuning/motorkarakter waardoor het team voor komend seizoen met een totaal andere auto qua karakter aan de start zal komen!