24/7 mobiliteitsservice in Europa! *NIEUW BIJ BROUWER*

21-04-2020 15:41
24/7 mobiliteitsservice in Europa! *NIEUW BIJ BROUWER*-2020-04-21 15:41:10

Speciaal voor klanten van Autobedrijf Brouwer Rogat bieden wij vanaf heden 24/7 mobiliteitsservice Europa aan tegen de zeer scherpe prijs van € 49,95 per jaar!

Bij Autobedrijf Brouwer Rogat is nu de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar! Deze service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech. In uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. De service is kenteken gebonden, ook bij pech met uw caravan en/of aanhanger kunt u rekenen op hulp.
De Nederlandse Alarmcentrale is 24/7 bemand. Met technisch geschoold personeel is een 1e advies soms al afdoende. Bij kleine pechgevallen overdag ondersteunen eigen aangesloten garages ook. Zo kan het zijn dat u bij pech een bekend gezicht ziet. Ook wij rijden voor Pechonderwegservice.nl en dan met name in de directe omgeving van Meppel. Denk bijvoorbeeld aan een lege accu of een lekke band. In deze gevallen kan een plaatselijke garagist goed en snel helpen.
Bij grotere problemen met pech komt veelal de officiële hulpdienst. Dit zijn hulp- en bergingsbedrijven die veelal ook rijden voor ANWB en bijvoorbeeld Route Mobiel. Voor pech in het buitenland werkt Pechonderwegservice.nl nauw samen met de grote alarmcentrales in de diverse Europese landen. Pechonderwegservice.nl beschikt over een zeer jong aanbod van vervangend vervoer zodat u, in het geval de auto niet reparabel is, thuis kunt komen.
De klanttevredenheid bij Pechonderwegservice.nl is hoog. Voor ons een reden om deze service via ons autobedrijf aan u aan te bieden. Een voorwaarde van registratie is het laten uitvoeren van jaarlijks auto onderhoud. In samenspraak met u regelen wij voor u deze service.
Bent u al lid van de ANWB?
In dat geval kunt u zichzelf veel geld besparen. De ANWB geeft u geen korting wanneer u uw auto goed onderhoud. Dat is jammer want u betaalt zo mee aan pechgevallen van andere leden van de ANWB die wellicht geen periodiek onderhoud laten plegen. Dit ziet u terug in de jaarlijkse kosten voor een ANWB lidmaatschap. Eenvoudig besparen kan door lid te blijven van de ANWB voor slechts € 15,- per jaar. Zo behoudt u uw status, uw magazine en uw voordeelkaart. U zegt alleen de pechhulp module op. U bespaart zich op deze manier al snel vele tientallen euro’s door over te stappen. U betaalt voor 1 jaar Europa mobiliteitsservice slechts € 49,95 wanneer u dit door ons laat verzorgen, dankzij goed onderhoud kunt u direct besparen.
Klik hier voor de informatiefolder. 
Klik hier voor de voorwaarden van Pechonderwegservice.nl.
Pechonderwegservice.nl bestaat sinds 2015 en is ontstaan vanuit de autobranche zelf. De prijs is zeer transparant. Garagisten bieden u de service aan voor de kostprijs zonder winstoogmerk. De service geldt als versterking van hetgeen wij graag uitdragen: Zorgeloos autorijden dankzij goed onderhoud.
U kunt de mobiliteitsservice bij ons op de volgende manier afsluiten:
-Aangeven bij het maken van een werkplaatsafspraak
-Telefonisch op 0522-442022
-Per mail naar info@brouwerrogat.nl o.v.v. kenteken  
-Via de Autobedrijf Brouwer app (chat)