Eerste klas Volvo Occasions

Bij ons kunt u zowel particulier als bedrijfsmatig terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare (jong) gebruikte Volvo!

De eerste Volvo die wij verkochten was een nieuwe blauwe Volvo 544. Dat is inmiddels alweer ruim 62 jaar geleden! In de afgelopen 6 decennia hebben wij vele mensen de Volvo naar hun wensen kunnen leveren.

Selectief inkoopbeleid

Ons occasionaanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel de ‘eerste klas’ Volvo occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Wij kopen geen grote partijen, maar elke auto individueel. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand (nationale autopas) en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Daarnaast mogen de auto`s absoluut geen ernstig schadeverleden hebben. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

De juiste levering | geen verrassingen achteraf | eerlijk & helder

Bij onze werkwijze hoort uiteraard ook een juiste levering van uw ‘nieuwe’ Volvo. Wij leveren onze occasions inclusief een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, aircobeurt, tenaamstelling en 12 maanden BOVAG garantie. Zo kunt u zorgeloos op weg met uw nieuwe Volvo zonder de eerste tijd extra kosten te hebben aan onderhoud en/of reparaties! Wij rekenen hiervoor geen extra afleverkosten of zogenaamde afleverpakketten, maar hanteren altijd een all-in prijs! (Zonder prijsverhogende verrassingen achteraf in de showroom!) Eerlijk & helder!

Bij occasions met een aanschafprijs van onder de €4.500,- geldt uiteraard een andere norm dan bovengenoemde. Vanzelfsprekend moeten ze technisch in orde zijn, maar op deze auto`s kunnen wij prijstechnisch gezien geen garantie geven. Wel leveren we ze netjes af, inclusief een geldige APK en een aflevercontrole.

BOVAG / RWD-erkend

evens zijn wij aangesloten bij de BOVAG, wat voor u een extra zekerheid garandeert. Ook zijn wij uiteraard RDW erkend voor het afgeven van vrijwaringsbewijzen, voertuigen tenaamstellen en het APK-keuren.