Werkplaats

Door meer dan een halve eeuw aan Volvo ervaring, de uitstekende vakkennis en het technisch inzicht van onze goed geschoolde monteurs, weten wij exact hoe wij uw Volvo - ongeacht de leeftijd - in topconditie kunnen houden. Onze ruime werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en de juiste (speciaal) gereedschappen, zodat wij met de grootste zorg aan uw Volvo kunnen werken! Met onze up-to-date Volvo VIDA apparatuur kunnen wij tevens elk type Volvo uitlezen en, indien nodig, voorzien van de nieuwste software. De variatie aan Volvo`s in ons klantenbestand is erg groot! Wij onderhouden en repararen Volvo`s van elk type, in de leeftijd van amper een paar maanden jong tot aan de "oldtimers"! Daardoor is de Volvo kennis van onze technisch specialisten niet "autoleeftijd" gebonden.

Transparant

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk. Wij hebben dan ook geen geheimen en kunnen u precies laten zien waarom iets vervangen moet worden. Een open en eerlijke houding is onze basis! Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Al onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het merk Volvo en worden continu geschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien onze monteurs dagelijks enkel aan Volvo`s werken, weten ze exact wat de sterke en eventuele zwakkere punten van alle modellen zijn. Daardoor kunnen zij het juiste advies geven en uitvoeren met betrekking tot het onderhoud.

Kwaliteitsnorm & Fabrieksgarantie

Om onze kwaliteitsnorm te bewaken werken wij enkel met originele Volvo-onderdelen en kwalitatief gelijkwaardige. Daarnaast zijn Castrol Oliën en Michelin banden vaste producten in onze werkplaats. Op onze werkzaamheden en onderdelen ontvangt u uiteraard BOVAG garantie! Heeft u een jonge Volvo die nog onder de fabrieksgarantie valt? Als u bij ons de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudbeurten laat uitvoeren, behoud u ook uw fabrieksgarantie!

Onafhankelijkheid / Prijstechnisch interessante opties

Door onze bewuste keuze voor onafhankelijkheid hebben wij geen afnameverplichtingen en kunnen daardoor altijd een eerlijk onafhankelijk advies geven! Naast nieuwe originele onderdelen kunnen wij in sommige gevallen ook prijstechnisch interessantere onderdelen monteren die qua kwaliteit en betrouwbaarheid niet voor origineel onder doen. Daarnaast kunnen bepaalde onderdelen ook worden gereviseerd. Vaak zijn deze opties vele (soms wel honderden) euro`s voordeliger! Bij oudere Volvo`s zijn in sommige gevallen zelfs ook gebruikte onderdelen een goed alternatief. Bovenal blijft de kwaliteit en zekerheid het allerbelangrijkste! Wij zullen u dan ook altijd eerlijk adviseren wat de beste keuze is.

Scherp uurtarief

Naast dat wij altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding van de onderdelen voor u uitzoeken, hanteren wij ook een heel scherp uurtarief! Dit is mogelijk door onze overheadkosten beheersbaar te houden. Meer weten over het onderhoud aan uw Volvo? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Hessenweg 3 in Rogat.

Bel ons
0522-442022
Afspraak maken
Plan een werkplaatsafspraak